Tammikuun asiakaskirje

Teva-Team – Asiakaskirje 1/2018

Teva-Team asiakaskirje – Tammikuu 2018

Vuosi 2018 on Teva-Teamissa juhlavuosi, sillä yritys täyttää helmikuussa 30 vuotta. Vuonna 1988 yritys aloitti Amann-ompelulangan myynnin, joka muodostaa edelleen merkittävän osan yrityksemme liikevaihdosta. Meillä on pitkäaikaisia ja uskollisia asiakkaita aina alkuajoilta saakka, joita iloksemme saamme edelleen palvella. Maailma on muuttunut ja muuttuu jatkuvasti – me teemme kaikkemme, jotta mukautuisimme ja pysyisimme asiakkaidemme muutoksessa mukana. Tärkein tehtävämme on ollut ja tulee olemaan asiakkaille oikeiden ratkaisujen löytäminen tuotannon sujumisen takaamiseksi sekä sopivien materiaalien valitsemiseksi.

Lari Molkka
Toimitusjohtaja, Teva-Team Oy

Turun Haalarituote Oy on toimittanut jo 1980-luvulta mm. metalli- ja telakkateollisuudelle tuotteitaan. Toiminta alkoi työhansikkaiden ja –rukkasten valmistuksella. Myöhemmin toiminta laajeni työhaalareiden suunniteluun ja valmistukseen. Täysin räätälöidyt asumme ovat avainlippumerkittyjä, 100% kotimaista laatutyötä.  Haalarituote valmistaa asiakkaan toiveiden mukaisesti työasut, joissa painottuu asiakkaan toiveet, tukien jokaista teollisuuden alan erikoisvaatimusta ja toiminnallisuutta. Samalla työasut vahvistavat asiakasyrityksen uskottavuutta ja näkyvyyttä. Tällä hetkellä olemme kasvumuutoksessa, yritys muuttaa keväällä uuteen toimitilaan ja olemme mm. telakkateollisuuden ja Varsinais-Suomen alueen kehityksen myötä voineet tuplata henkilöstömäärän. Moni arvostaa kotimaisen työn ja valmistuksen jälkeä.

Asiakaskommentti: yhteistyö Teva-Teamin kanssa

”Teva-Team on ollut kanssamme yhteistyössä jo 15 vuoden ajan, ja onkin yksi tärkeimmistä toimittajistamme.  Koska Haalarituotteelle on tärkeää saada asiakkaalle ominaisuuksiltaan työvaate, joka on heidän alansa laatuvaatimusten mukainen, olemme kääntyneet Teva-Teamin puoleen ja ostamme heiltä pääasiassa työvaate- ja palosuojattua kangasta. Ehdottomasti yhteistyön jatkuvuus on heiltä saadussa asiakaspalvelussa, lupauksissa ja oman alansa asiantuntijuudessa. Yhteistyön jatkuvuus nojaa ehdottomasti heiltä saatuun asiakaspalveluun ja lupauksiin, sekä alan asiantuntijuuteen.
Toimitusketjun aikana myynti pitää meidät ajan tasalla tilauksen saapumisesta, jolloin osaamme varautua tuotannossa oikeaan aikatauluun. Heiltä saamme myös informaatiota materiaaleihin liittyvistä standardeista ja muutoksista. Pitkäaikainen kumppanuus tukee yhteistyötämme ja naapurikunnassa sijaitseminen tarjoaa erittäin lyhyet toimitusajat. Teva-Team on sanojensa mittainen nopea, ketterä ja luotettava asiantuntija.”

Turun Haalarituote, Lieto
Pirjo Akolahti, toimitusjohtaja
www.haalarituote.fi

Teva-Team Oy – vuodesta 1988

myynti@teva-team.fi

(02) 2737 900

www.teva-team.fi