Asiakaskirje 12/2017

Teva-Team – Asiakaskirje 12/2017

Teva-Team asiakaskirje – Joulukuu 2017

Jalkineisiin myös vetoketjut meiltä

Vetoketjut jalkinetuotantoon

Salmi-vetoketjut soveltuvat upeasti myös jalkinepuolen käyttöön. Kenkäketjuihin suosittelemme kestävää spiraaliketjua, johon on tarjolla myös tiiviimpi ja käytössä kestävämpi lukko-osa.  Vetoketjun nauha on tilattavissa halutessa myös leveämpänä vaihtoehtona, joka helpottaa vetoketjun ompelua tuotannon yhteydessä. Lukko-osan saa tarvittaessa myös käännettynä, jolloin ketjun spiraaliosa on suojassa ulkoiselta kulutukselta. Vedinvaihtoehtoja on myös useampia.

Kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista.
Teva-Team Oy, puh. 02-2737920

Teva-Team Oy: Historiikki sarja 6/6 -Nykytilanne

Vuonna 2003, perustaja Pekka Molkka alkoi vetäytyä yrityksen arjen toimista hiljalleen, ja yritys lähti suunnittelemaan sukupolven vaihdosta.
Vuonna 2014 sukupolvenvaihdos toteutettiin virallisesti, ja Pekan poika Lari astui puikkoihin.

 

Tykkää meistä Facebookissa

JANITA OY on naisten kenkiä ja saapikkaita valmistava kenkätehdas Seinäjoella. Janitalla on lähes 60 -vuotinen historia pohjoismaalaisen naisten puettajana.  Janita on muotikengän valmistaja ja muodikkaan ulkonäön lisäksi laatu käsitteenä tulee esiin kaikessa Janitan toiminnassa.  Materiaaleille asetetut korkeat laatuvaatimukset ovat yksi yrityksen vahvuuksista. Janitan menestyksellinen yhteistyö Teva-Teamin kanssa omaa pitkät perinteet; lähes 20 vuotta Teva-Team on toiminut Janitan materiaalitoimittajana ja tällä hetkellä merkittävimmät tuoteryhmät ovat SALMI-vetoketjut ja AMANN-ompelulangat.

”Olen kokenut, että pitkäaikainen luottamuksellinen yhteistyö on laadukkaiden materiaalivirtojen lisäksi luonut hyvin toimivan henkilökemian Janitan ja Teva-Teamin välille.  Välittömien ja hyvin toimivien liikesuhteiden avulla Teva-Teamin asiantuntijoiden kanssa yhteydenpitoni on ollut mutkatonta ja asiallista. Palautteisiini olen aina saanut vastauksen ja tilauksiini liittyvät toiveet ovat mahdollisuuksien mukaan myös toteutetut. Teva-Team sopii hyvin Janitan yhteystyökumppaniksi. Teva-Team omaa sopivat toiminnan piirteet: perinteinen, kehittyvä ja hiukan uskaliaskin.

JANITA OY

Lasse Aho
Tuotantopäällikkö

Teva-Team Oy – vuodesta 1988

myynti@teva-team.fi

(02) 2737 900

www.teva-team.fi