Asiakaskirje 11/2017

Teva-Team – Asiakaskirje 11/2017

Teva-Team asiakaskirje – Marraskuu 2017

Lanka joka kestää kankaan eliniän

Gore/Tenara on erityisesti tarkoitettu veneily-, ja ulko-olosuhteisiin soveltuvaksi ompelulangaksi. Langan ominaisuudet eivät heikkene, vaikka se altistuisi UV-säteille (aurinko), homeelle, kosteudelle,puhdistus-aineille, merivedelle, happosateille taikka esim. teollisuuden eri saasteille. UV-kesto on rakennettu jo itse langan rakenteeseen, eikä se ime itseensä lainkaan kosteutta, ja se kestää myös kuumissa, sekä kylmissä (lumi/jää) olosuhteissa. Tenara lankaan ei vaikuta myöskään hapolliset tai emäksiset kemikaalit. Lisäksi lanka ei värjää pohjakangasta eikä väri myöskään haalistu ajan saatossa.

Tutustu ompelulankavalikoimaamme

Vetoketjut ja laatuvaatimukset

Olemme toimineet yli 60 vuoden ajan ja vuosien kuluessa tuotevalikoimamme on erikoistunut venekuomuihin, suojapeitteisiin ja erilaisiin aurinkosuojiin. Tuotteiden laadun ja toimivuuden kannalta korostuvat materiaalihankinnat oman osaamisemme lisäksi. Olemme ostaneet kahdenkymmenen vuoden ajan Teva-Teamilta pääosin vetoketjuja. Vetoketjut ovat valmiita Salmi-vetoketjuja tai niitä saadaan myös metritavarana. Vetoketjut sijoittuvat venekuomuihin, jolloin vetoketjuissa täyttyvät ulkoilma-olosuhteiden vaatimukset, jotka ovat UV- ja homesuoja, ettei hammastus vuoda ja vetoketju toiminallisuus oltava moitteeton. Lisäksi käytämme AMANN-ompelulankaa tuotteissamme. Teva-Team on positiivinen ja pieni toimija, ja sen vuoksi heillä on nopea ja joustava palvelu. Vuorovaikutus on meille tärkeää ja heidän kanssaan se sujuu mutkattomasti. Saamme välittömästi informaatiota, jos jotain poikkeavaa on tilauksien osalta. Näin saamme riskit ennakoitua ajoissa, jotta tuotantoon ei tule viiveitä.

Turun Markiisi ja Peite Oy
Kalle Uro, toimitusjohtaja 

5/6: Muutosaikaa 90-luvulla

Kiinasta alkoi 2000 luvulla tulla materiaalivirta Suomeen, Euroopan sijaan. Kuten muillakin alan toimijoilla. Myös vaatevalmistus Baltiassa, jäi historiaan.

Nykymuodossa työtämme on enemmänkin löytää valmistuskapasiteetti ja huolehtia laadusta. Yhteistyösuhteet Kiinassa ovat kehittyneet konsepteiksi ja useammat valmistajat ovatkin pitkäaikaisia kumppaneitamme

 

Tykkää meistä Facebookissa

Teva-Team Oy – vuodesta 1988

myynti@teva-team.fi

(02) 2737 900

www.teva-team.fi

Saat tämän viestin koska olet rekisteröitynyt verkkosivuillamme tai olet Teva-Team Oy:n asiakasrekisterissä.

Peruuta tilaus

MailerLite