asiakaskirje 10/2017

Teva-Team – Asiakaskirje 10/2017 Etkö näe kuvia? Klikkaa tästä…

Teva-Team asiakaskirje – Lokakuu 2017

Amann ompelulankat täyttävät Öko-tex- ja REACH-standardien laatuvaatimukset

Amann – Groupin valmistamissa ompelulangoissa on koko ajan pyritty turvallisempaan sekä ympäristöystävällisempään tuotantoon. Valmistuksessa käytetyt värjäysaineet sekä kemikaalit ovat EU:n määrittelemän REACH-, sekä Ökö-Tex 100 standardin mukaisia. Tuotannossa ei myöskään ole käytetty haitallisia torjunta-aineita.

Lisätietoa saat oheisesta linkistä tai ottamalla yhteyttä myyntiimme:

Lisätietoja AMANN Goup

Kari Känkänen puh. 02-2737920, Teva-Team Oy

Teva-Team tuotteiden mukana sertifikaatit

Olemme ostaneet Teva-Teamilta lankaa maitosuodatin valmistukseen ainakin sen ajan, mitä itse olen Pelmalla työskennellyt, yli 6 vuotta. Tuote täyttää laatu-hinta kriteerimme sekä toimitusaika on todella nopea –alamme mittakaavassa. Amann-ompelulangalla on sertifikaatit mukanaan, sehän on ostajalle usein edellytys. Palvelun on aivan ensiluokkaista, aktiivisuus ja yhteydenotot, joilla varmistetaan että kaikki tarpeellinen on saatavilla meillä tuotannossa. Erityisesti Teva-Team on ollut mukana tiiviisti kehittämässä tuotannon sujuvuutta testaten lankojen tuotannon eri koneissa/vaiheissa ja etsien pitkäjänteisesti lopetetun tuotteen tilalle uutta vastaavaa lankaa. Teva-Team on yhteistyökumppanina kaiken kaikkeaan positiivinen, rehellinen, avoin ja auttavainen.

Pelma Oy, maatalousteollisuus
Saku Nevanperä

Historiikki sarja 4/6: Toiminta siirtyy Tampereelta pois

Laman alussa syntynyt päätös toteutettiin vuonna 1993, jolloin yritys muutti Tampereelta Turkuun. Tuohon aikaan, lamasta huolimatta, Teva-Team halusi laajentua voimakkaasti. Vuonna 1996 silloinen Teva-Teamin käyttämä pankki antoi vinkin varastosta Turussa. Kyseinen kiinteistö ostettiin ja sitä vakuutta vastaan Teva-Team sai kasvun mahdollistavan sijoituksen. Tämä kiinteistö on tehtaamme Kaarningonkadulla, jossa toimimme edelleen.

Tykkää meistä Facebookissa

Teva-Team Oy – vuodesta 1988

myynti@teva-team.fi

(02) 2737 900

www.teva-team.fi

Saat tämän viestin koska olet rekisteröitynyt verkkosivuillamme tai olet Teva-Team Oy:n asiakasrekisterissä.

 

Peruuta tilaus

MailerLite